Bestuur

Frans Vervoordeldonk, voorzitter

Frans is al 15 jaar bij de Vrije Lopers. Hij is hardloper, de eerste jaren in de middengroep en nu in de rustige groep. Hij liep meerdere malen de Zevenheuvelenloop en wil zo lang mogelijk fit blijven, graag samen met andere leuke mensen van de club.

Als voorzitter streef ik naar een energieke en sfeervolle club met enthousiaste leden die graag hardlopen en wandelen maar ook actief bijdragen aan andere, leuke activiteiten. Een goed functionerend bestuur en goede trainers horen daarbij.

Marjolein Bron, bestuurslid Communicatie en werving

Marjolein wil vitaal en gezond blijven. Ze loopt samen met haar man Hennie bij de Vrije Lopers en ook hun beide volwassen dochters zijn sportief. Vroeger liep ze estafettes, de Veluweloop en de Batavierenrace. Tegenwoordig de 15 km van de Zevenheuvelenloop.

Ik wil de club levend en actief houden. Fijn met elkaar blijven lopen in het mooie Berg en Dal is het belangrijkste.

Hanny Heitink, penningmeester

Hanny wandelt bij de Vrije Lopers. Ze geniet onderweg van het bos of de prachtige vergezichten en van het contact met de medewandelaars.

Ik vind het belangrijk dat we een hardloop- en wandelgroep zijn die de clubleden de mogelijkheid biedt om zo lang mogelijk te blijven sporten. Voldoende leden, deskundige trainers en een goed financieel huishoudboekje dragen bij aan een stabiele vereniging.

Mark Pepping, secretaris

Mark is een hardloper in hart en nieren. Hij slaat geen training over, want hardlopen en de Vrije Lopers zijn te leuk om de bank te blijven zitten. Hardlopen en wandelen dragen bij aan lichamelijke en mentale gezondheid. En wat is nu leuker om dit te doen in een club waar ook ruimte is voor gezelligheid, zoals samen napraten onder het genot van een bakkie koffie of thee?

Ik ben een tevreden secretaris als de leden tevreden zijn en zich verbonden blijven voelen met de Vrije Lopers.