Trainers

MAX is een van de oprichters van de Vrije Lopers en traint al 27 jaar.

Mijn lol zit hem in het bijbrengen van een goede techniek en de inzet van passende trainingsvormen. Het plezier en de gezondheid van de lopers staan in mijn trainingen voorop. Daarom laat ik iedere loper werken op zijn eigen niveau en naar eigen kunnen. Ik ben tevreden wanneer de mensen lekker aan de koffie zitten en zin hebben in de rest van de dag.

HAN is trainer sinds 2010 en loopt graag met de snellere lopers, vooral in de omgeving van de Zevenheuvelenweg.

Vrije Lopers hebben passie voor het lopen, ongeacht hun leeftijd. Hun enthousiasme motiveert mij. Als lopers na de training een tevreden gevoel hebben, dan heb ik dat ook. Lol in lopen, fit en gezond blijven, sociale contacten opdoen in een open sfeer, dat kenmerkt de Vrije Lopers.

LEON is 10 jaar trainer. Hij zou ook graag jongere leden verwelkomen bij de club.

Techniek is belangrijk, zeker naarmate we ouder worden en blessuregevoeliger. Positief aan de  Vrije Lopers is dat ze openstaan voor mijn aanwijzingen om hun techniek te verbeteren en nieuwe manieren van trainen snel oppakken.

ERIK is in 2015 begonnen als hulptrainer en is sinds april 2017 gecertificeerd trainer bij de Vrije Lopers.

Trainingen geven is voor mij een goede manier om mijn hoofd leeg te maken. Ik bereid voor: wat voor soort training ga ik geven, welke route kies ik, wie zijn de lopers en wat kunnen en willen ze? En dan kunnen we starten! Na afloop geeft het mij een goed gevoel als de lopers blij zijn met een de training en dat verbaal uiten of laten zien door hun houding.